head
Університетська Біблійна Співдружність

Благодать и мир в Исусе

Благодать та мир в Ісусі.

2 Петра 1:2

"Благодать вам та мир нехай примножиться в пізнанні Бога й Ісуса, Господа нашого"

1 Послання ап. Павла до Солунян 5:16,17,18

"Завжди радійте. Безперестанку моліться. Подяку складайте за все, бо така Божа воля про вас у Христі Ісусі."

Отче, Небесний Отець наш, дякую Тобі за Ісуса Христа, який помер на кресті за мої гріхи, який віддав Себе в жертву щоб спасти мене від гріхів, дати мені свою Любов, благодать, прощення гріхів і спасіння. Прошу Господь помилуй мене, допоможи мені прийняти абсолютно Твою благодать!

Дякую Богу, що по своїй милості допоміг мені вибрати ключові слова на 2007 рік. В минулому 2006 році в мене ключовим віршом було слово Матфія 22:37, 39 "Він же промовив йому: "Люби Господа Бога свого всім серцем своїм, і всією душею своєю, і всією своєю думкою. Це найбільша та найперша заповідь. А друга однакова з нею: Люби свого ближнього, як самого себе."

Дякую, що через це слово Бог хранив мене і вчив з любов'ю слідувати за Ісусом, вчив любити ближніх. Тільки прийнявши любов Бога я можу любити Бога і інших. В минулому році Бог дав мені багато своєї любові. Особливо Дякую Богу за те, що помилував мою маму, дав їй покаяння і віру в Ісуса. Також дає їй бажання читати Біблію і ходити до церкви. Цим Бог мене дуже втішає і укріплює. Дякую Богу, що своєю любов'ю зцілює її серце, вірю, що пізнавши любов Бога вона зможе простити батька і інших людей, які завдавали їй страждань. Молюсь, щоб Бог дав Ії бажання пізнавати Ісуса, Слово бога і виховав матір'ю молитви і пастирем. Зараз моя мама ще більше підтримує мене в вірі ніж я її. Дякую Богу, який використав мою маму як пастиря для її батька. Коли дідусь захворів, мама майже кожного дня їздила до нього читала Біблію і могла бачити роботу Бога через слово Івана 11:4 "Як почув же Ісус, то промовив: " Не на смерть ця недуга, а на Божу славу, – щоб син Божий прославився нею." Дідусь одужав, і Слава Богу може ходити.

Також Бог явив свою любов через закінчення університету та написання дипломної роботи. Також Бог вчив любити Слово бога і ходити на духовний хліб та богослужіння. Дякую, за те що давав мені кожного богослужіння своє слово по Матфія, через це ростив мене духовно. Дякую богу, що явив свою любов до мене і через певні страждання. Бачу любов Бога в переломі ноги. Це сталося одразу після того як я не хотіла писати свідчення і йти на зібрання в четвер. Так Бог вчив любити Його, церкву. По своїй милості поставив мене ведучою на зібраннях у четвер. Дякую за те, що вчив мене смирінню, терпінню, абсолютної довіри Богу через пошук роботи. Я думаю Бог бачить мою любов до моєї професії, тому дає труднощі, щоб навчити більше любити Його, церкву, місію, а не роботу.

Дякую Богу, який дав мені багато своєї любові через спільне життя і через сестер. До Ісуса я не могла любити людей, нікого крім рідних. Тому, що моє серце було наповнене гордістю, егоїзмом, незрозумілою жорстокістю. А саме в спільному житті Бог вчив мене любити і приймати ближніх. Дякую Богу, який через Ісуса, слово своє, через пастирів і ближніх Бог зцілює мене своєю любов'ю.

Любов Бога до мене така велика, що Він ніколи не відступає, не відмовляється від мене, не дивлячись на мої гріхи, на мою гордість, постійне протистояння Йому, не дивлячись на те, що не віддаю все серце, душу, розум Богу, не дивлячись на самоправедність, на те що відмовляюсь від Його благодаті, не абсолютно приймаю Його любов, Він завжди приймає мене і прощає мене. В цьому році Бог своєю любов'ю вчив мене не засуджувати себе, ближніх а любити. В мене багато гріхів, немочей, але Бог вчив мене дивитись на себе через Ісуса, приймати себе такою як є, приймати інших такими як є.

З початку року я дала Богу обіцянку 5 раз вивчати Біблію 1:1 , але ні одного тижня в мене не вийшло. Також, замість того щоб боротися зі своїми немочами я піддавалась їм і могла цілими днями спати в безсиллі. Це були основні теми через які я себе засуджувала. Можливо через це Бог хотів показати, що моя само праведність нічого не варта, я грішна і немічна і нічого не можу без благодаті Ісуса. Також розкаююсь, що засуджувала свого пастиря за те що не проповідує зі мною. Через неї Бог також вчив мене більше приймати благодать Бога, а не дивитись на те що зробила я щось чи не зробила. Дякую за її молитви.

В мене було багато не миру в відносинах з пастирем, з сестрами. Розкаююсь, що не один раз виникало бажання не жити спільним життям, тому, що думала сестрам важко прийняти мій характер. Було багато не миру через те, що тричі приймали, звільняли з роботи, звинувачувала себе в цьому, але зараз бачу що це була воля Бога. Не мир виникав через те, що я не довіряла Богу, через невір'я, через те що хотіла все робити лише своїми силами, своїми силами без Ісуса, без слова бога хотіла боротися зі своїми гріхами.

Дякую Богу, що відповів і дав слово 2 Петра 1:2 " Благодать вам та мир нехай примножиться в пізнанні Бога й Ісуса, Господа нашого."

Дякую Богу за Його велику благодать, яку Він дав мені через Ісуса Христа. Благодать прощення гріхів, благодать мати спасіння, благодать вірити в Ісуса і в Слово Бога. Лише більше пізнаючи Ісуса Христа, я за допомогою його благодаті, яка є в смерті і воскресінні Ісуса, я зможу боротися зі своїми гріхами. Хочу більше пізнавати Ісуса через розкаяння, через молитву і слово Бога, приймати благодать і за допомогою неї перемагати свої гріхи гордості, ліні, байдужості, невір'я.

Також благодать те, що Бог призвав мене бути учнем Ісуса, благодать вчитися у Ісуса Його серцю, Його стилю життя, благодать жити пізнаючи слово бога. Благодать жити в спільному житті, де Бог виховує мене в любові і охороняє від мирського впливу. Благодать ходити в церкву. Благодать –служити Богу. Благодать служити іншим Словом та молитвою. Благодать – бути пастирем. Нехай Бог дасть мені смиренне серце пізнавати Його і укріплюватись Його благодаттю.

Прошу Бога, щоб дав мені мир через пізнання Ісуса і пізнання Його волі. Тому, що в цьому році я майже не знала миру; постійні переживання, сумніви в призиві Бога. Хочу вчитися абсолютно у всьому довіряти Богу і покладатися на нього і в пошуку роботи, і в служінні, пізнаючи волю Бога- мати мир в серці.

В минулому році я почала проповідувати в 2-му гуртожитку. Я не знаю чи можна це назвати видінням, але після перелому ноги коли я сумнівалась чи взагалі потрібно мені проповідувати в молитві бачила як Ісус ходить з Біблієї в руках по 2-му гуртожитку. Я вирішила, що мені потрібно там проповідувати. Хоча я була не вірна, одна сестра, якій я проповідувала близько року відмовилась від того щоб я приходила і як з початку так і в кінці абсолютно була байдужа до слова Бога. Я впадала в невір'я, відчай. Хочу молитися і служити в цьому гуртожитку. Прошу Бога, щоб дав мені віру, що Слово Бога потрібне студентам. Хоча зовні вони і так здаються щасливими.

Дякую Богу, що дав мені правильне відношення до проповідування, хоча і вірно, але по благодаті. Хочу молитися за 5-ий гуртожиток, хоча проповідувати там не хочу.

Рішення:- не менше 2 рази в тиждень проповідувати,

  • регулярно молитись за гуртож., агнців,
  • регулярно мати Слово Бога для проповідування.
  • 2-е слово 1послання ап. Павла до Солунян 5: 16,17,18."Завжди радійте! Безперестанку моліться!Подяку складайте за все , бо така Божа воля про вас у Христі Ісусі." Прошу Бога, щоб простив моє невдячне серце. Прошу щоб через це слово змінював мене і допоміг за все дякувати і приносити плоди радості.

    Одне слово: Пізнавати благодать та мир в Ісусі.

    Опубліковано: , Змінено: Розділ: Свідчення