head
Університетська Біблійна Співдружність

Первосвященническая молитва Иисуса

(б. Миша Миллионер)

Первосвященническая молитва Иисуса

Івана 17

Ключовий вірш 1

“После сих слов Иисус возвел очи на небо и сказал: Отче! пришел час: прославь Сына Твоего, да и Сын Твой прославит Тебя”.

Через молитву Ісуса видно, що метою життя Ісуса було виконати місію Бога – померти на хресті за гріх світу.. Щоб виконати свою місію, Ісус багато молився. Він молився, щоб прославити Бога і подолати Свої людські прагнення. Ісус не хотів мучитись і помирати . Але через молитву Він міг з радістю приймати волю Бога. Щоб виконати місію необхідно берегти слово Бога в серці, що означає прийняти його як абсолютну істину.

Останнім часом я робив багато дурниць. Я губив слово Бога і, як наслідок, ланцюговою реакцією сипались гріхи. Я робив справи в яких заздалегідь не бачив ніякої радості і сенсу. Я не знаходив сили, щоб боротися зі спокусами і відчаявся. Я відчував себе егоїстом, який змінюється в залежності від обставин. Я два тижні не писав свідчення, боячись розкаятись. Через це слово Бог відкрив мені мою проблему.

1)Я втратив серце молитви. З моїх молитв зникли теми розкаяння і конкретні теми молитви на кожен день. Я часто формально молився або уникав молитви.

2)Я втратив слово Бога. Кожна моя духовна проблема починалася з того, що я забував слово Бога. Або я за цілий день взагалі не читав Біблію, або не приймав рішення на духовному хлібі.

Молитва: Господи Батьку, я дякую Тобі за це слово. Молюсь очисти мене від моїх гріхів і бережи від всякого зла. Молюсь, допоможи берегти мій ключовий вірш на рік Еккл. 12:13 “Выслушаем сущность всего: бойся Бога и заповеди Его соблюдай, потому что в этом все для человека”. Дай мені серце молитви, щоб долати хитрого і підступного диявола. Молюсь за моїх п. Пойнта і п. Якова, допоможи їм готувати благодатну проповідь про хрест Ісуса. Молюсь за продовження оренди приміщення і купівлю землі для церкви. Молюсь за місію п. Якова в Харкові.

Одне слово: молись і перемагай.